Rendezés:
Listázás:

Example of category description text

2 298 Ft

Gyorsnézet

Nagyszerű immunerősít ezért legyengülés, illetve különösen fertőző betegségek és műtétek után ajánlott Fokozza a szervezet ellenálló-képességét. Ajánl..

Gyorsnézet
Advil Ultra Forte lágy kapszula
Akció

3 498 Ft 2 970 Ft

Gyorsnézet

Az ibuprofén az ún. nem szteroid gyulladásgátlók csoportjába tartozik. Láz-, fájdalomcsillapító és gyulladásgátló hatása van. A lágy kapszula folyékon..

Gyorsnézet

1 435 Ft

Gyorsnézet

Az Advil Ultra lágy kapszula ibuprofén hatóanyagot tartalmaz. Az ibuprofén az ún. nem-szteroid gyulladásgátlók csoportjába tartozik. Láz-, fájda..

Gyorsnézet

1 598 Ft

Gyorsnézet

Az Algoflex Rapid hatóanyaga, az ibuprofén a nem-szteroid gyulladáscsökkentők csoportjába tartozik, amelyek a szervezetnek a fájdalomra, gyulladásra..

Gyorsnézet

1 298 Ft

Gyorsnézet

 Az Apranax Dolo naproxent tartalmaz, ami az úgy nevezett nem szteroid gyulladás-csökkentő gyógyszerek (NSAID) csoportjába tartozik. Ez a gyógy..

Gyorsnézet

2 365 Ft

Gyorsnézet

Az izotóniás tengervíz alkalmas az orrnyálkahártya tisztítására, hidratálására, regenerálására. Ez utóbbi két tulajdonságát erősíti a hozzáadott D-p..

Gyorsnézet

2 390 Ft

Gyorsnézet

Miért kell a Bébizsepi:A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Ebben a korban a legnagyobb gond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek képtelen kifúj..

Gyorsnézet

1 690 Ft

Gyorsnézet

Miért az Orrszívó-Porszívó?A gyereknátha fő problémája, hogy a kicsik orra is tele van váladékkal. Sokszor csak sírással jutnak elég levegőhöz. Ezért ..

Gyorsnézet

2 398 Ft

Gyorsnézet

Az Aspirin Komplex granulátum fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, lázcsillapító és orrdugulást csökkentő hatással rendelkezik. A fehér vagy sárgás..

Gyorsnézet
Tételek: 1 - 9 / 85 (10 oldal)