Rendezés:
Listázás:

3 198 Ft

Anaftin Baby fogínygél 10mlGyorsan enyhíti a fogzással járó fájdalmat és kellemetlen érzést. Puha applikátorral a gyengéd felvitelért nem tartalmaz cu..

2 498 Ft

Miért kell a Bébizsepi:A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Ebben a korban a legnagyobb gond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek képtelen kifúj..

1 898 Ft

Miért az Orrszívó-Porszívó?A gyereknátha fő problémája, hogy a kicsik orra is tele van váladékkal. Sokszor csak sírással jutnak elég levegőhöz. Ezért ..

4 598 Ft

Bőrkímélő fürdető gél, mely tökéletes a csecsemők és kisgyermekek érzékeny bőrének napi tisztítására. Gondosan válogatott összetevői védik a bőrt, és ..

5 098 Ft

Gyorsan felszívódó, lágy testápoló, mely kiválóan alkalmas a csecsemők és kisgyermekek bőrének mindennapos ápolására és hidratálására. Kokumvaj-tartal..

3 998 Ft

Keratolitikus tulajdonságú kímélő sampon, mely progresszíven segít a koszmó eltávolításában. Ápolja és gyengéden tisztítja a fejbőrt, miközben puhává ..

698 Ft

Kíváló minőségű,német gyártmágyú ortodontikus,anatómiai formájú szilikon játszócumi,BPA mentes,egyedi kedves figurákkal. 1-es 0-5 hónapos korig...

1 798 Ft

Speciális csecsemőknek fejlesztett ütközővel ellátott, áttetsző szélcső csecsemőknek. Többször felhasználható, egyszerűen tisztítható, fertőtleníthető..

1 598 Ft

Lélegző bőr az egészséges babapopsiértPUHA, MINT A BABA POPSIJABabád bőre sima, puha és rendkívül érzékeny. A babapopsi bőre vékonyabb, és pH-értéke m..

Tételek: 1 - 9 / 28 (4 oldal)