Rendezés:
Listázás:

1 435 Ft

A magnézium részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, hozzájárul az izmok megfelelő működéséhez, a fogak és a csontok normális felépítésé..

1 150 Ft

Összetevők:Orvosi citromfű leveles szár (Melissae herba), Macskagyökér (Valerianae radix), Borsosmentalevél (Menthae piperitae folium), Ánizstermés (A..

1 598 Ft

A kapszula hatóanyagai – macskagyökér kivonat, komlótoboz és golgotavirág gyógynövények – hozzájárulnak a pihentető alváshoz és nyugodt napokhoz.Adago..

1 998 Ft

A Magne B6 Express étrend-kiegészítő por tasakban édesítőszerrel, kétféle magnéziumsóval hozzájárul a kiegyensúlyozott lelkiállapot (normál pszichol..

2 098 Ft

Olyan gyógynövények kivonatát tartalmazza, amelyek hatóanyagai hozzájárulhatnak a a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, illetve a nyugal..

2 598 Ft

A Valeriana TEVA tabletta hatóanyaga az orvosi macskagyökér (Valeriana officinalis) szárított kivonata.Gyógynövény tartalmú termék átmeneti, enyhe ide..

1 898 Ft

Macskagyökér mentolos kivonatát tartalmazza, gyorsan felszívódó nyelv alatti tabletta formájában.A macsakgyökér hozzájárul az egészséges szívműködés é..

2 998 Ft

A magnézium és a B6-vitamin részt vesz a normal energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az i..

Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)